hamburgerMenu hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

#1 Fixed time, fixed price

Onze software is volledig afgestemd op logistieke dienstverleners en bevat alle functionaliteiten die u nodig heeft. U heeft dus geen maatwerk meer nodig, want de standaard oplossing voor de branche bevat alle functionaliteit die u nodig heeft. Geen eindeloze implementaties, want onze software sluit naadloos aan op de processen en rollen in uw bedrijf. Vandaar dat wij Fixed time & Fixed price implementeren!

#2 Altijd up-to-date

Onze software is er voor en door de branche. Functionaliteiten worden branche breed ontwikkeld en gedeeld. Hierdoor is de software altijd up-to-date, ook jaren na de implementatie. Tegen vaste en relatief lage kosten. Zonder tijd en moeite van uw kant.

#3 De branche standaard

Onze software is volledig op logistiek dienstverleners afgestemd. Alle bedrijfs- en logistieke processen zijn standaard in de software ondergebracht. U heeft dus geen maatwerk meer nodig, want onze software sluit naadloos aan op de processen en rollen in uw bedrijf!

#4 Cloud, on-premise of hybride

Onze software is beschikbaar als lokaal systeem (on-premise) of als cloud versie. Wilt u een combinatie van beide? Een deel van de software lokaal en de rest online? Of starten met on-premise en later switchen naar cloud (of andersom)? Dat is allemaal mogelijk!

Een guideline voor een soepel selectietraject

De doelstellingen zijn helder, een geschikt softwarepakket is gevonden en de klik met de leverancier is er. U bent ervan overtuigd dat het pakket uw wensen en behoeften kan ondersteunen en u met deze keuze voor de komende jaren gebeiteld zit. Dat was stap 1, nu volgt de volgende stap; de implementatie. Waar moet u beginnen en waar moet u opletten?

Wat zijn de ingrediënten voor een succesvolle implementatie? We hebben de randvoorwaarden die als belangrijkste sleutelelementen gelden voor u samengebracht in één whitepaper.

Download het whitepaper

Vul uw gegevens in en ontvang het whitepaper in uw mailbox boordevol praktische tips.

*
*
*

Door verder te gaan, accepteer ik de gebruiksvoorwaarden van Elevate-IT en bevestig ik dat ik het Privacybeleid heb gelezen.