hamburgerMenu hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Vergroot de efficiëntie van uw transportprocessen en uw servicemogelijkheden met het App Platform.

Binnen transportbedrijven vinden veel belangrijke handelingen buiten uw kantoor plaats. Uw chauffeurs komen bij de klant, maken een praatje en bespreken de details van de transportopdracht. Toch wordt vaak de afhandeling van transportopdrachten op het kantoor gedaan, terwijl dit niet bijdraagt aan de efficiëntie. Zij hebben het al druk genoeg met het beantwoorden van telefoontjes en administratieve taken en daardoor niet altijd direct tijd voor klantvragen. Vervelend, want de klant wil graag direct geholpen worden.

Haal de druk weg bij kantoorpersooneel en vergroot het gemak voor uw werknemers en klanten met ons App Platform. Daarmee geeft uw klanten de mogelijkheid om zelf op afstand zaken te regelen én versnelt u het proces van A tot Z.

Veel meer dan een applicatie

Het App Platform is één applicatiecentrum voor al uw mobiele apparaten. Het platform biedt meerdere functionaliteiten voor zowel uw transport onderneming, als uw klanten en opdrachtgevers. Zo kan het dienen als POD-app voor uw chauffeurs, boeksysteem voor uw opdrachtgevers óf voortimeslot booking. Door de vele functionaliteiten is het platform veel meer dan een mobiele applicatie.

Ontdek wat het App Platform voor u kan betekenen.

Vergroot de servicemogelijkheden richting uw klanten

Met het App Platform vergroot u de servicemogelijkheden richting uw klanten en opdrachtgevers. Zij hoeven u niet meer te bellen om bijvoorbeeld een transportorder in te dienen, timeslots te boeken of chauffeurs vrij te houden. Dit doen zij gemakkelijk zelf via het App Platform vanaf elk wenselijk device. Daarnaast hebben chauffeurs – indien u dat wilt – toegang tot het platform. Na een afgeleverde bezorging kunnen zij de levering zelf bevestigen. Sterker nog, de klant kan direct een POD inclusief handtekening afgeven! Bovendien staan al deze handelingen direct in uw WMS.

Meer weten over Timeslot Management?

Een altijd up-to-date platform, direct verbonden met uw TMS

Het App Platform is – net als alle andere Boltrics producten – continu in ontwikkeling op basis van branche brede input. Zo beschikt u altijd over de laatste technologieën, om zo uw (potentiële) klanten te voorzien in hun behoeften. Bovendien staat het direct in contact met uw TMS, waardoor dubbele registratie tot het verleden behoort. Een transactie op uw mobiele device is direct terug te zien in Microsoft Dynamics 365 Business Central.