hamburgerMenu hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Whitepapers

Als logistiek dienstverlener zoekt u continu naar de slimste route om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Daar helpen we u graag bij. Door onze jarenlange ervaring binnen de logistieke sector hebben we goed inzicht gekregen in wat het beste werkt in welke situatie. En dat delen we graag met u. Ontdek alles over de mogelijkheden en bekijk onze whitepapers.

Whitepaper: De toekomst van uw software ligt in de cloud

Software draaien op een lokale, eigen server blijkt al snel een veiligheidsprobleem. Maar welke alternatieven zijn er? En wat zijn de belangrijkste redenen om uw software naar de cloud te brengen? We delen de 5 belangrijkste voordelen van de cloud en 9 tips om de meest gemaakte cloud-fouten te voorkomen.

7 vragen om te bepalen wat het beste bij uw situatie past

Om mee te kunnen met de veranderingen in de markt en te voldoen aan de toenemende klanteisen, is een gebruiksvriendelijke en betrouwbare IT-oplossing onmisbaar. Maar welke oplossing past het beste bij uw organisatie nu én in de toekomst, maatwerk of een standaard oplossing?

Hoe EDI ervoor kan zorgen dat uw bedrijf in business blijft

Deel moeiteloos bi-directioneel informatie met uw klanten. Want als uw samenwerkingspartners het proces van bestellen, verzenden en opslaan van informatie digitaliseren, zullen ze dit ook van u verwachten.

10 skills voor een gezonde logistieke onderneming

Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie de abrupte daling of juist toename van werk kan ondervangen en een succesvolle aanpak kan behouden? We hebben 10 hands-on tips samengesteld.

Hoe u van uw bedrijf een data gedreven organisatie maakt

Omgaan met de juiste gegevens levert enorme voordelen op. Ga aan de slag met data in 3 stappen.

De ingrediënten van een succesvolle implementatie.

Boordevol tips én waarom uw key-user daarbij onmisbaar is.

7 voordelen van TMS Software voor groeiende transporteurs

De mogelijkheden en voordelen van TMS-software zijn legio. Haal alles uit uw investering met deze 7 quick wins.

Bepaal de belangrijkste KPI's voor uw logistieke onderneming

Wat zijn de belangrijkste KPI’s voor de logistieke sector? We hebben de top 7 KPI’s samengebracht in ons whitepaper.

Een gestroomlijnd e-fulfilment proces in 7 stappen

Ontdek waar u op moet letten in de overgang van traditionele logistiek naar fulfilment logistiek. Met deze 7 stappen bent u goed op weg.

Cybercriminaliteit: Beveilig uw data. Beveilig uw reputatie.

Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie geen de hackers voor kan zijn, of beperkt u de schade? Met deze voorzorgsmaatregelen minimaliseert u de kans op een succesvolle hack.