hamburgerMenu hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Maatwerk vs. (branche)standaard

De logistieke sector is continu in beweging, letterlijk én figuurlijk. Om mee te kunnen met de veranderingen in de markt en te voldoen aan de toenemende klanteisen, is een gebruiksvriendelijke en betrouwbare IT-oplossing onmisbaar. Alleen… Op het gebied van IT zijn de ontwikkelingen haast niet bij te houden. Vanzelfsprekend wilt u daarom investeren in een IT-oplossing die toekomstbestendig is en met de tijd en (klant)eisen meebeweegt, zodat u niet om de drie à vijf jaar opnieuw moet investeren in een nieuwe oplossing.

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe softwareoplossing voor uw logistieke processen is een van de eerste overwegingen: kies ik voor maatwerk of een standaardoplossing? Door de vele opties, voor- en nadelen en verschillen kan dit een lastige keuze zijn. We helpen u graag om meer inzicht te krijgen.

6 vragen die u helpen bij het maken van een keuze

Blog: kies ik voor maatwerk of een (branche)standaard oplossing?

Bent u op zoek naar een nieuwe softwareoplossing voor uw logistieke processen? Is uw huidige software verouderd en staat er een herimplementatie te wachten? Of voldoet uw oplossing niet meer aan de eisen van u en uw klant? Dan is het tijd om uw opties op het gebied van logistieke software te verkennen en te vergelijken. In onze blog zetten we de voordelen voor u op een rij.

Whitepaper: 7 vragen om te bepalen wat het beste bij uw situatie past

Het maken van een keuze tussen maatwerk of een (branche)standaard oplossing gaat niet over één nacht ijs. Met de krappe marges is een miskoop zelfs het laatste wat u kunt gebruiken. Des te belangrijker om een keuze te maken die op korte én lange termijn u moeiteloos kan ondersteunen. Maar welke oplossing past het beste bij uw organisatie nu én in de toekomst? U leest er alles over in ons whitepaper.

Webinar: Stroomlijn uw logistieke processen – van warehousing tot transport en freight forwarding

Steeds kortere leveringstermijnen, toenemende eisen rondom productveiligheid en een aanhoudend tekort aan arbeidskrachten. Een kleine greep uit de uitdagingen waarmee u momenteel als logistiek dienstverlener mee wordt geconfronteerd. En dan hebben we het nog niet eens over de toenemende wensen en eisen van klanten.

Hoe kunt u aan alle verwachtingen voldoen zónder uw collega’s daarvoor met extra werk te hoeven belasten? En wat zijn de slimme trucjes om meer grip te krijgen op uw processen? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en het gebruikersgemak van 3PL Dynamics?

Leer alles over de sector specifieke software van Elevate-IT in slechts 45 minuten. Onder andere hoe u:

  • Files voorkomt voor uw docks
  • Orders gedurende het gehele proces kunt volgen
  • Altijd en gemakkelijk overzicht houdt van de geplande ritten
  • Al uw logistieke activiteiten kunt integreren in één systeem
  • De klantervaring kunt optimaliseren met behulp van data
  • En gemakkelijk inzicht krijgt in de verdiensten per klant

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wenst u aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op, we horen graag van u!

We maken graag een vrijblijvende afspraak voor een demo van onze software.

*
*
*
*
*
*

Door verder te gaan, accepteer ik de gebruiksvoorwaarden van Elevate-IT en bevestig ik dat ik het Privacybeleid heb gelezen.