hamburgerMenu hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

All-in-one

Software voor logistiek dienstverleners

Of u nu gespecialiseerd bent in warehousing, transport of multimodale expeditie, de software van Elevate-IT – gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central – biedt u een oplossing die alle noodzakelijke functionaliteit bevat. Een totaaloplossing vóór en dóór de branche, waarbij de Microsoft-basis ervoor zorgt dat uw software blijft aansluiten op de wereldwijde technologische ontwikkelingen.

Wegtransport

Groupage, FTL, LTL en expeditie: onze logistieke software ondersteunt alle vormen van wegtransport. Ongeacht of u het transport voor uw klanten met eigen wagens en chauffeurs verzorgt of alles uitbesteedt aan onderaannemers of pakketvervoerders.

Lees meer

Zeevracht

Verscheept u containervracht? Dan zit u goed met onze Freight Management software. Daarmee verwerkt u zeevrachtzendingen van begin tot eind, zonder dat u containers dubbel hoeft in te voeren. De software genereert automatisch alle benodigde documenten.

Lees meer

Luchtvracht

Logistiek dienstverleners in luchtvracht gebruiken onze Airfreight expeditie software. Daarmee handelt u uw luchtvracht zendingen af van offerte tot factuur. Voor het volledige traject van zendingen van deur tot deur.

Lees meer

Warehousing

Met onze WMS-oplossing beheren logistiek dienstverleners eenvoudig de in-, op- en overslag van voorraad voor derden. Artikelen zijn direct aan opdrachtgevers gekoppeld en met één druk op de knop zijn alle value added logistics geregistreerd én gefactureerd. Van een eenvoudige inslag, tot RF-Scanning, Cross-Docking, Douane afhandeling en EDI; het is allemaal beschikbaar.

Lees meer

Douane

3PL Dynamics is uitgerust met een uitgebreide douane functionaliteit waarmee logistiek dienstverleners voor hun klanten de verzending naar en ontvangst van goederen uit het buitenland verzorgen. Aangifte verloopt geautomatiseerd en documenten worden met één druk op de knop gegenereerd en via een rechtstreekse koppeling met de douane gecommuniceerd.

Lees meer

Koel- & vrieshuizen

Voor logistiek dienstverleners in de koel- en vriesbranche hebben wij dé perfecte software oplossing, waarin ERP, WMS, TMS en Forwarding volledig zijn geïntegreerd. De totaaloplossing voor koel- en vrieshuizen! Alles is modulair opgebouwd, aan u de keuze.

Lees meer

Groupage

Voor groupage vervoer is snelle en betrouwbare gegevensuitwisseling tussen cross dock depots en vrachtwagens noodzakelijk om een optimale planning en snelle levering van zendingen te ondersteunen. 3PL Dynamics biedt logistiek dienstverleners inzicht en flexibiliteit.

Lees meer

Expediteurs

Met onze expediteur software weet u altijd wat er moet gebeuren om de goederen op tijd – voorzien van de juiste documenten – op de plaats van bestemming te krijgen. Uw processen vereenvoudigen was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer