hamburgerMenu hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Optimaliseer uw ritten en houd de laatste status inzichtelijk met ons grafisch planbord.

Klanten eisen – vanzelfsprekend – een strakke prijs en een snelle levering. Maar tegelijkertijd drukken stijgende loon- en brandstofkosten op uw rendement. Om als bedrijf financieel gezond te blijven, draait het uiteindelijk om een optimale bezetting van het wagenpark en maximale inzetbaarheid van uw chauffeurs. Bent u bang dat u geld verkwist door ongelukkig geplande stops? Zorgen last minute wijzigingen voor chaos op de werkvloer? En is het een ware zoektocht om te achterhalen waar welke truck zich bevindt?

Dan biedt Dime.Scheduler, de grafische resource planning tool voor Microsoft Dynamics 365 Business Central, uitkomst. Een grafisch hulpmiddel dat naadloos integreert met ons TMS en moeiteloos uw bedrijfsprocessen ondersteunt.

De volgende generatie grafische resource planning

De combinatie van ons TMS en het grafische planbord van Dime.Scheduler biedt uw transportplanners de visuele ervaring die hun werk vergemakkelijkt. Resources kunnen eenvoudig gepland worden en orders toewijzen wordt met de intuïtieve interface een fluitje van een cent. Zijn de trucks eenmaal onderweg? Dan blijkt het kinderlijk eenvoudig inzichtelijk te maken waar uw resources zich bevinden en welke extra aandacht behoeven.

Ga voor flexibiliteit & controle met een web-based planbord

Dime.Scheduler is volledig webgebaseerd en biedt een responsive gebruikersinterface met drag & drop-functionaliteiten – indien gewenst zelfs in batch en op de kaart. Projecteer daarmee heel eenvoudig de laad-/losadressen op een kaart en selecteer de gewenste adressen door een gebied op de kaart te markeren. Het systeem laat direct zien hoeveel laadmeter of palletplaatsen het betreft en biedt de mogelijkheid met één klik de selectie te combineren tot een rit. Plan daarna direct de rit met de daarbij behorende orders door simpelweg de beschikbare resources te selecteren. Van truck, tot trailer, tot chauffeur.

Simpel volledig aan te passen aan uw wensen

Voor meer gebruiksgemak en een optimaal overzicht kan de tool daarnaast in een paar muisklikken aangepast worden aan de wensen van de gebruiker. Bang dat de tool niet aansluit op uw bedrijfsspecifieke wensen? Vanuit de basis houdt Dime.Scheduler rekening met de subtiele verschillen die uw bedrijfsprocessen uniek maken. Dat maakt de tool extreem flexibel en gebruiksvriendelijk.

Een intuïtieve grafische planning tool

De grafische scheduler helpt u op eenvoudige wijze resources te plannen of toe te wijzen aan een bepaalde taak en/of order. Bij resources kunt u denken aan uw vrachtwagens, trailers én chauffeurs. Verschillende resources kunnen aan dezelfde taak worden toegewezen, op hetzelfde moment, op verschillende tijdstippen én op overlappende tijdstippen.Waarom geniet Dime.Scheduler onze voorkeur?

Uit het brede scala aan beschikbare oplossingen bleek het volkomen logisch om Dime.Scheduler te kiezen. De belangrijkste reden voor het kiezen van de grafische (hulpmiddelen)planning van Dime.Scheduler: de flexibiliteit, de gebruikersvriendelijke interface en het feit dat hun oplossing volledig is geïntegreerd met Microsoft Dynamics.