hamburgerMenu hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Communiceer moeiteloos en realtime met klanten met de nieuwste EDI-technologie.

Binnen de logistieke sector draait het meer en meer om een realtime, bi-directionele uitwisseling van data. Alles beweegt richting digitaal communiceren. Eisen uw klanten dat u gebruik maakt van de nieuwste EDI-technologie? Maakt u al gebruik van EDI, maar bent u bang dat deze niet langer voldoet aan de toenemende eisen? Of wilt u niet langer afhankelijk zijn van een derde partij voor uw EDI-verbinding?

Ga aan de slag met DataHub en vereenvoudig uw werk en creëer een transparant proces. Geef uzelf de mogelijkheid om handmatige acties zoveel mogelijk te reduceren en fouten tot het minimum terug te brengen.

Benut de voordelen van het digitale tijdperk

Onze EDI-oplossing sluit perfect aan op Dynamics 365 Business Central en zorgt ervoor dat het handmatig invoeren van data tot de verleden tijd behoort. Het platform biedt de mogelijkheid om de communicatie verregaand te automatiseren – van order tot facturatie. Verschillende klanten – zoals Estron, AGRO Merchants, IDP en Korpershoek – benutten al de voordelen van onze EDI-interfaces.

Map klantspecifieke berichten en stroomlijn uw processen

Wilt u ook zonder poespas communiceren met uw klanten? Vergeet de “battle” die het kost om verschillende systemen met elkaar te verbinden. DataHub kan uw integratieproblemen oplossen, waarbij wij voor de mapping van klantspecifieke berichten zorgen. Zonder hoge implementatiekosten, maar gewoon per bericht.

Wat is een DataHub?

Een DataHub is een platform voor het organiseren, beheren, delen, samenwerken en verwerken van gegevens. In wezen is het een gemeenschappelijk beheerd, collaboratief platform dat het gemakkelijker maakt om gegevens te verwerken. Oftewel: Het geeft u de mogelijkheid gegevens automatisch te laten verwerken in uw eigen systeem én dat van uw klanten.

Bespaar geld en
maak uw werk makkelijker

Time

Altijd up-to-date met de nieuwste technologie

De oplossing is – net zoals onze andere producten – ontwikkeld als een standaard brancheproduct. Gefundeerd op de input van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat de koppelingen bij elke update worden bijgewerkt en nieuwe items generiek worden toegevoegd. Zo kunt u altijd gebruik maken van de nieuwste koppelingen.

Connect met Boltrics

Verbind servers en techniek met elkaar

De oplossing werkt grensoverschrijdend en laat moeiteloos verschillende systemen met elkaar communiceren. Ongeacht de achterliggende techniek of op welke server uw oplossing draait. Een toekomstbestendig platform wat werkt als een hub waarop u al uw opdrachtgevers kunt aansluiten.

Veilig in Microsoft Azure

Een veilige omgeving met Microsoft Azure

De oplossing is beschikbaar in de veilige cloud omgeving van Microsoft Azure. Daardoor kan zowel uw organisatie er goed bij – maar ook uw opdrachtgevers. En dat faciliteert een eenduidige informatieverstrekking, kan ruis op de lijn voorkomen en biedt de mogelijkheid een transparant proces te creëren.

Bespaar geld met Boltrics

Voorkom onnodige kosten en betaal naar gebruik

Vergeet complexe prijsafspraken. Selecteer simpelweg het abonnement met het verwacht aantal transacties en betaal één bedrag per maand. Schakel deze op en af wanneer het aantal transacties verandert. Zonder additionele kosten voor mapping of implementatiekosten. Simpel en duidelijk.