hamburgerMenu hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Warehouse Management Software

Het Warehouse Management Systeem van 3PL Dynamics ondersteunt uw volledige warehouse activiteiten. Het bevat alle essentiële onderdelen van een public warehouse, zoals inslag, uitslag, douane, opslag, crossdocking, Value Added Logistics, RF-scanning, orderpicking en facturatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden en het gebruikersgemak van 3PL Dynamics?

Ontdek de voordelen van de branchestandaard

Elevate-IT’s Warehouse Management Systeem stroomlijnt al uw magazijnprocessen van A tot Z. De oplossing is ontwikkeld met input vanuit de gehele branche, draait op de kracht van Microsoft én blijft altijd up-to-date. Ontdek zelf hoe de branchestandaard uw organisatie verder kan helpen.

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central

Onze software is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. De technologie van Microsoft garandeert een hoge mate van betrouwbaarheid en flexibiliteit. Uiteraard communiceert het pakket naadloos met andere Microsoft programma’s. Bovendien werken uw gebruikers met de vertrouwde look & feel die ze kennen van Microsoft (Office).

Managementinformatie in WMS

Onze oplossing biedt op elk moment de gewenste managementinformatie, zodat u daarop direct kunt anticiperen in uw bedrijfsvoering. Dit bespaart u tijd, en in het bijzonder, geld.

Modules

U beschikt met Dynamics 365 Business Central over alle basisfunctionaliteiten van een modern ERP. Het WMS biedt alle functionaliteiten voor een public warehouse. Dit kunt u uitbreiden met diverse modules.

Stroomlijn uw warehouseprocessen en houd zelf tijd over

Ontdek hoe u de productiviteitsproblemen in het logistieke proces kunt aanpakken. Van de vooraanmelding van goederen tot de facturatie. Bekijk ons on-demand webinar en leer hoe u met de nieuwste productontwikkelingen binnen onze WMS-oplossing de volgende stap kunt zetten in digitalisering.

WMS & Facturatie

Logistiek dienstverleners behalen hun omzet uit de diensten die zij verlenen rondom de goederen in hun magazijn (inslag, opslag, value added logistics en uitslag). Onze oplossing heeft een naadloze integratie met de financiële administratie in Dynamics 365 Business Central, zodat alle warehouse activiteiten per klant, eenvoudig en snel, geregistreerd en gefactureerd kunnen worden. Daardoor heeft u altijd realtime inzicht in uw financiële situatie én openstaande facturen.

Implementatie: fixed time & fixed price

Onze WMS en TMS software is volledig afgestemd op logistiek dienstverleners (3PL Dynamics) en koel- en vrieslogistiek (BVBVK Dynamics). Alle bedrijfs- en logistieke processen zijn standaard in de software ondergebracht. U heeft geen maatwerk meer nodig, want de standaardoplossing voor de branche bevat alle functionaliteit die u nodig heeft. Geen eindeloze implementaties, want onze oplossing sluit naadloos aan op de processen en rollen in uw bedrijf.
Vandaar dat wij implementeren volgens de afspraak: Fixed time & fixed price. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent!


Wilt u meer weten over onze WMS software?

Wilt u in één overzicht zien welke goederen/zendingen er nog op voorraad zijn? Uw administratieve handelingen vereenvoudigen? En met één druk op de knop de opslagkosten berekenen en factureren? Ontdek dan de voordelen van ons WMS voor uw bedrijf.

De belangrijkste KPI’s voor uw logistieke onderneming

Door de opkomst van informatietechnologie worden processen in de logistieke keten steeds meer geautomatiseerd en gedocumenteerd. Van het warehouse tot transport over de weg, via de lucht en over het water. Daarmee neemt ook het aantal bijbehorende gegevens toe en wordt het steeds lastiger om snel in kaart te brengen wat de prestaties zijn van uw processen.

Daarom hebben we de top 7 key performance indicators (KPI’s) voor u samengebracht in ons whitepaper.

Download het whitepaper

Vul uw gegevens in en ontvang het whitepaper in uw mailbox met de 7 belangrijkste KPI's voor uw bedrijf.

*
*
*

Door verder te gaan, accepteer ik de gebruiksvoorwaarden van Elevate-IT en bevestig ik dat ik het Privacybeleid heb gelezen.