hamburgerMenu hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

FMS koppeling transporteurs

Met de module ‘Carrier Integration’ wordt de WMS/TMS software via Transsmart gekoppeld aan carriers als DHL, UPS, Bpost en DPD. Daarmee wordt het forwarding- en transportproces sneller, beter en prijstechnisch zo gunstig mogelijk.

Transsmart Verzendsoftware – Always out of the box

Transsmart is onze partner voor innovatieve verzendsoftware en maakt het u en uw klanten graag gemakkelijk. Hoe zij dit doen? Door met de verzendsoftware uw gehele logistieke proces van aankoop tot en met aflevering efficiënter, inzichtelijker, flexibeler én goedkoper te maken.

Transporten aanmelden

Zodra de orders zijn gepickt en verpakt, kunnen in Nekovri/3PL Dynamics de bijbehorende zendingen (automatisch) worden geboekt bij de vervoerder van keuze. Werkt u met meerdere carriers, dan kiest het Transsmart systeem op basis van uw criteria de beste optie.

Trackingnummers, etiketten en labels

Nadat een vervoerder is gekozen, stuurt het Transsmart systeem vervolgens een trackingnummer, tracking URL, verzendlabel en een tarief terug. Deze gegevens worden direct in de software vastgelegd op de betreffende order. De verzendlabels kunnen direct vanuit Nekovri/3PL Dynamics worden geprint, evenals andere documentatie, zoals een CMR en pakbon.

Status updates

Statusupdates van de transportorders kunnen opgevraagd en verwerkt worden in Nekovri/3PL Dynamics. Uw klanten ontvangen per e-mail informatie over de status van het transport en kunnen via tracking & tracing elk moment de status volgen.

Koppeling met Transsmart

De koppeling met de externe carriers verloopt via een interface met Transsmart software. Dagelijks worden (wereldwijd) meer dan 10.000 transportopdrachten via Transsmart verwerkt door meer dan 1.200 klanten. Ruim 200 vervoerders zijn aangesloten bij Transsmart.


Enkele carriers die zijn aangesloten bij Transsmart: DHL, UPS, FEDEX, DPD, GLS, TNT, PostNL, BPost, LaPoste, Bring, Dachser, Schenker, DSV en Kuhne&Nagel

Meer weten over Transsmart Integration?

De voordelen op een rij:
  • Webshop checkout: Alle bezorg- en afhaalopties overzichtelijk in beeld.
  • Orderpicken: Bepaal vanuit uw WMS (automatisch) de beste, snelste of goedkoopste verzendmethode.
  • Orderafhandeling: Automatiseer het gehele verzendproces, inclusief transportboeking en labelprint.
  • Zending: Houd uw klanten op de hoogte van de status van zendingen met Track & Trace.
  • Klantenservice: Reageer proactief op problemen die onverhoopt tijdens het transport ontstaan.
  • Marketing: Creëer extra contactmomenten gedurende verschillende fasen voor een hogere conversie.