hamburgerMenu hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Webinars

Wat zijn de laatste trends in de logistiek sector? En wat zijn de nieuwste ontwikkelingen wat betreft logistieke software? We delen het graag met u in onze webinars. Zo ziet u in maximaal een uur hoe onze software u in staat stelt om moeiteloos in te spelen op klantwensen en efficiënter om te gaan met uw resources.

Webinar: De nieuwste innovaties in 3PL Dynamics

Wat zijn de laatste logistieke innovaties? Frederik Fostier & Maarten Van Gysegem nemen u mee in de allernieuwste technologie en ontwikkelingen die een revolutie teweegbrengen in de branche. Van AI tot een driver kiosk. En delen hun inzichten en ervaringen over hoe deze nieuwe ontwikkelingen uw bedrijf ten goede kunnen komen.

Webinar: Elimineer krappe marges en visualiseer uw winst

Bezorgd over het verspillen van geld als gevolg van ongelukkig geplande stops? Is het een zoektocht om erachter te komen waar welke vrachtwagen zich bevindt? Bent u gefrustreerd dat u niet kunt voldoen aan de informatievraag van uw klant? Leer meer tijdens ons webinar.

Win de sprint met een snelle administratieve afhandeling en duidelijke workflows

Maarten Van Gysegem laat in slechts 30 minuten zien welke mogelijkheden 3PL Dynamics biedt voor een succesvol crossdock proces. Zo loopt hij langs de beschikbare functionaliteiten en demonstreert hij verschillende scenario's.

Grijp kansen met een gestroomlijnd e-fulfilmentproces

Maarten Van Gysegem laat in slechts 30 minuten zien welke mogelijkheden 3PL Dynamics biedt voor een succesvol e-fulfilmentproces. Zo loopt hij langs de beschikbare functionaliteiten en demonstreert hij een voorbeeld pickproces.

Houd het hoofd koel en vereenvoudig uw logistieke processen

In 45 minuten demonstreert Maarten Van Gysegem u de specifieke mogelijkheden van 3PL Dynamics voor koel- en vrieshuizen. Zo deelt hij hoe u batchnummers, productiedata en THT-gegevens kunt registreren en goederen gedurende het hele proces kunt volgen.

Boost de efficiëntie van uw logistieke site met Online Timeslotbooking & Self-Service Access

Bekijk hoe u uw bestaande aanmeld- en tijdslotprocedures kunt digitaliseren, zodat u in minder tijd méér orders kunt verwerken.

Stroomlijn uw logistieke processen – van warehousing tot transport en freight forwarding

Voldoe aan alle klantverwachtingen, zónder uw collega’s daarvoor met extra werk te belasten. Ontdek de slimme trucjes om meer grip te krijgen op uw processen.

FOX Global deelt ervaringen e-fulfilment tijdens interview met Logistiek.nl

Wat komt er kijken bij een transitie naar e-fulfilment? Hoe ondersteunt hun WMS hierbij?

Transformeer de manier waarop u (samen)werkt met EDI

Ontdek aan de hand van drie praktijkcases hoe EDI voor uw klanten én in uw voordeel kan werken.

Reken af met krappe marges en visualiseer uw winst

Maak gesneden koek van complexe transportplanning en pak de regie over uw inkomsten.

Stroomlijn uw warehouseprocessen en houd zelf tijd over

Minder handelingen, grotere volumes & minder administratie.

Optimaliseer uw airfreight specifieke processen

Vergroot uw kansen met digital transformation binnen air freight.

Zet uw KPI’s om in visuele rapportages met Power BI

Transformeer complexe data naar realtime dashboards met Power BI. Ontdek daarnaast de standaard logistieke dashboards die reeds beschikbaar zijn.