hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Over ons

Maak kennis met onze nieuwe collega’s

05 feb. 2024

Stap binnen in de bruisende wereld waar logistiek en innovatie samenkomen als de perfecte tandem! Zonder logistiek zou de markt tot stilstand komen, maar zonder innovatie zou logistiek zelf stagneren. Bij Elevate-IT koesteren we het geloof dat wanneer de vraag naar efficiëntere processen groeit, innovatie de hoofdrol opeist. En dit doen we met trots, dankzij onze sector-specifieke software die enkel draait op de nieuwste technologische snufjes.

Versterking van onze logistiek kracht!

In de dynamische arena van logistiek zijn scherpe geesten van onschatbare waarde om de sector voorwaarts te stuwen. Daarom zijn we enthousiast om te delen dat ons team de afgelopen maanden weer heel wat nieuwe krachten heeft verwelkomd, allemaal met een bijzondere passie voor de logistieke wereld.

  • Stijn De Landtsheer, Project & Operations Manager
  • Ben Cras, Technical Consultant
  • Geoffrey Hulsbosch, Logistics Consultant
  • Souriya Phongprasanesak, Logistics Consultant
  • Cedric Vanuytven, Logistics Consultant
  • Nadim Saeed, Logistics Consultant

Ontmoet ons team

Er staan boeiende projecten op het punt te starten, en we kunnen niet wachten om samen met ons team hier een groot succes van te maken. Ben je benieuwd naar een gesprek met onze collega’s of wil je ontdekken wat ons bedrijf als geheel kan betekenen voor uw logistieke behoeften? Aarzel niet om contact op te nemen; wij staan klaar voor u!

Socials

Geralateerde artikels