hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Event

Kom langs bij Elevate-it op de 27e Europese Cold Chain Conferentie in Brussel

26 mrt. 2024

De 27e Europese GCCA-conferentie staat voor de deur, en wij zijn enthousiast om eraan deel te nemen. Brussel zal dit jaar van 10 tot 12 april het episch centrum zijn van de koel- en vrieslogistiek, waarbij dit evenement opvalt als het hoogtepunt van de sector. Bijna tweehonderd vooraanstaande experts uit diverse hoeken van Europa en daarbuiten zullen samenkomen om hun kennis te bundelen en gezamenlijk de toekomst van deze bedrijfstak te schetsen.

Bij Elevate-it streven we ernaar om de processen binnen koel- en vrieshuizen te optimaliseren met onze nieuwste softwareontwikkelingen. Van ERP tot WMS, TMS en Forwarding; onze uitgebreide oplossing voor koel- en vrieshuizen biedt maximale flexibiliteit dankzij de modulaire opbouw.

Met een arsenaal aan mogelijkheden, waaronder batchregistratie, temperatuurcontrole, SSCC en EDI, bent u gewapend om met zekerheid de strijd aan te gaan met de concurrentie. Bovendien wordt onze oplossing voortdurend bijgewerkt, waardoor u zich onbezorgd kunt richten op groei en succes in deze bruisende sector.

Wil je erbij zijn? Registreer je dan via onderstaande link.

We kijken ernaar uit je daar te zien!

Registreer u hier >>

Socials

Geralateerde artikels