hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Tips

Hoe verouderde software vermijden?

08 mrt. 2017

U kent het misschien wel, de ERP die u enkele jaren geleden gekozen heeft, voldoet niet meer aan uw actuele wensen en noden. Noodgedwongen, meestal omwille van de grote investering, werkt u zo lang mogelijk verder totdat u uiteindelijk toch moet veranderen. De oplossing die perfect aansloot bij uw bedrijfsprocessen is niet meer up-to-date en schreeuwt om vervanging.

Ongeacht of u al een software heeft of niet, de investering voor een nieuwe software blijft een belangrijke beslissing. Eens de beslissing en de implementatie achter de rug is, bent u het liefst gerust voor de komende jaren. De impact was groot en veranderen is dan ook niet snel aan de orde. Tot het moment dat u terug met de rug tegen de muur komt te staan.

> Even stilstaan bij uw beslissing, heroriënteren en nadenken over de toekomst.

Omwille van het hoge kostenplaatje en de impact van een nieuwe implementatie, beslist u in de eerste plaats om uw huidige software te updaten. Samen met uw huidige softwareleverancier bekijkt u de mogelijkheden om uw verouderde software aan te pakken met nieuwe modules, nieuwe functionaliteiten, nieuwe versies, etc. met een her-implementatie tot gevolg.

U wordt vaak opnieuw geconfronteerd met een implementatie die organisatorisch, technisch en financieel veel vraagt. Bovendien beseft u dat u binnen een aantal jaar terug op hetzelfde punt zal komen. Het lijkt soms een straatje zonder einde.

Dit is het moment waarop u even een stap terug moet zetten...

Veranderen van software is niet vanzelfsprekend. Toch zou u even moeten stilstaan vooraleer u een beslissing neemt (meestal voor de komende jaren). Er zijn namelijk software oplossingen op de markt die automatisch evolueren met u, de sector en de technologie.

De voordelen van onze software die altijd up-to-date is

Nieuwe functionaliteiten

De oplossing wordt nooit voor één bedrijf ontwikkeld, maar steeds voor de hele branche. De nieuwe functionaliteit wordt steeds opgenomen in de laatste versie van Dynamics NAV. Aangezien al onze klanten automatisch werken op de laatste versie, kan bijgevolg iedereen gebruik maken van nieuwe functionaliteiten.

Voordeliger dan herimplemenatie

Het upgraden van de software is inbegrepen in het algemeen onderhoud. Dit betekent dat al onze klanten ook jaren na de implementatie nog steeds werken met de nieuwste software versie en her-implementaties bijgevolg vermeden worden.

Nieuwste Microsoft technologie

Ook Microsoft, het platform voor onze software, investeert continu in haar producten en volgt de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op de voet.

Meer weten over onze altijd up-to-date garantie?
Neem een kijkje op onze website of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Socials

Geralateerde artikels