hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Over ons

Elevate-it team: van cold storage naar ijzige paden, samen op ski trip

25 jan. 2024

Tijdens onze dagelijkse bezigheden bevinden we ons dikwijls in het koude opslagmagazijn, omringd door dozen en pallets. Maar, minstens één keer per jaar ontsnappen we aan de diepvries en ruilen we onze werkoutfits in voor warme skikleding. Welkom bij het jaarlijkse avontuur van het Elevate-it team - de ultieme ski trip!

Het grootste cold storage magazijn ter wereld

Dit jaar bracht onze reis ons naar het grootste cold storage magazijn ter wereld: de uitgestrekte en majestueuze ski pistes.

We hebben het hele weekend genoten van de poederachtige pistes, waar onze skilatten moeiteloos gleden over de verse sneeuw. Het gevoel van de koude wind in ons gezicht en het geluid van knisperende sneeuw onder onze skibotten maakten van elke afdaling een puur genot.

Maar niet alleen de ski-ervaring maakte deze trip speciaal. Na een dag vol avontuur op de bergen keerden we terug naar het knusse chalet, waar de gezellige après-ski momenten begonnen.

Samen op hoogtepunten!

Letterlijk en figuurlijk! Een speciale dank aan het hele Elevate-it team voor het buitengewoon maken van deze reis. Bedankt voor de geweldige herinneringen en de onvergetelijke momenten die we samen hebben gedeeld.

Op naar meer avonturen en nog meer onvergetelijke momenten in de toekomst! Samen kunnen we elke uitdaging aan, of het nu in het cold storage magazijn is of op de besneeuwde pistes van de bergen. 🏂

Socials

Geralateerde artikels