hamburgerMenu hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Management rapportages

Meten is weten. Daarom voorziet onze softwareoplossing voor logistiek dienstverleners in alle benodigde rapportages. Van een eenvoudig voorraadlijstje tot en met een compleet dashboard met de voor u belangrijke KPI’s. Omdat alle data in één geïntegreerde oplossing beschikbaar is, krijgt u eenvoudig inzicht in al uw bedrijfsprocessen en kunt u sturen in plaats van reactief brandjes blussen.

Jet Professionals

De module Jet Professionals is een add-in voor Microsoft Excel waarmee u op een eenvoudige manier toegang heeft tot alle tabellen en velden van 3PL Dynamics of Nekovri Dynamics. Ofwel tot alle data die vanuit alle bedrijfsonderdelen in de database ingegeven, gewijzigd en onderhouden wordt.

Geen complexe rapportage tools, maar gewoon Microsoft Excel – het vertrouwde spreadsheet programma van Microsoft. Via drag & drop sleept u eenvoudig velden uit de database in uw rapport en maakt u de opmaak naar eigen inzicht. Van eenvoudige lijstjes die adhoc worden gemaakt tot complexe overzichten of dashboards. Via een automatische planningsfunctie ververst u de rapportage periodiek. U kunt zelf instellen wie (collega’s en/of klanten) de rapportage periodiek dient te ontvangen. U heeft er dus geen omkijken meer naar!

Analytics Essentials

Met de juiste tools gebruikt u uw digitale gegevens binnen no-time in uw voordeel. Met de analyse van aanwezige data, kunt u kijken waar de bottlenecks liggen in uw processen en kunt u hierop anticiperen. Daarnaast helpt het u om vooruit te denken: hoeveel orders staan er gepland? En hoeveel pallets moeten gelost worden?

Met Analytics Essentials kunt u direct in 3PL Dynamics, zonder externe tools, de schermen vormgeven waarmee u inzicht krijgt in uw data en dus kunt gaan sturen op basis van realtime en juiste informatie.

Analytics Advanced

Met Microsoft Power BI maakt u eenvoudig dashboards met de voor u relevante Kritische Performance Indicatoren (KPI’s). Op basis van de informatiebehoefte van onze klanten heeft Boltrics een specifieke datasets samengesteld waarmee u in staat bent uw eigen dashboards samen te stellen óf gebruik te maken van de standaard dashboards. Of het nu gaat om kilogrammen, dozen, fusten, colli, pallets, laadmeter of kilometer: u krijgt het gepresenteerd in de voor u belangrijke eenheden. Een standaard oplossing die klant specifiek geconfigureerd kan worden. Met Microsoft Power BI Mobile bent u altijd up-to-date, waar u ook bent en hoe u ook werkt (op pc, tablet of telefoon).

Met Analytics Advanced ziet u in één oogopslag hoe het er met uw bedrijf voorstaat, dus u zit aan het stuur van uw onderneming!Zet uw KPI’s om in visuele rapportages met Power BI.

Is het mogelijk om zelf data toe te voegen aan de voorgedefinieerde dataset? Wat is de doorlooptijd van Power BI? Laat geen vraag onbeantwoord. Bekijk het webinar van onze partner Boltrics en leer in 45 minuten meer over de mogelijkheden.