hamburgerMenu hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Klantverhalen

Elevate-IT helpt logistieke dienstverleners graag vooruit door de kracht en kennis van de branche te bundelen. Benieuwd welke logistieke dienstverleners u al voor gingen? Bekijk onze klantverhalen en ontdek waarom zij kozen voor de oplossing van Elevate-IT.

Wilt u meer weten over onze oplossing en de mogelijkheden, bekijk dan onze blogs, webinars en whitepapers.

Verkooijen Veem

Verkooijen, opgericht in 1977, staat in de wijde omgeving bekend als dé logistieke partner als het gaat om plastics, granulaat en maalgoed. Van warehousing tot transport en distributie. Om samenwerkingspartners realtime inzicht te bieden, is een solide WMS onmisbaar voor de logistiek dienstverleners. Software waarmee ze moeiteloos kunnen inspelen op de huidige en toekomstige behoeften. Elevate-IT bleek de ideale partner om mee samen te werken. Miranda Verkooijen en Bjorn Voeten leggen uit hoe ze met 3PL Dynamics al hun logistieke activiteiten in één systeem weten onder te brengen en onder andere door het gebruik van de webportal minimaal twee FTE hebben bespaard.

Bekijk onderstaande video voor hun verhaal.

Van Moer Logistics

Met klanten die in allerlei verschillende markten zitten, bleek het voor Van Moer Logistics lastig om één oplossing te vinden, die past bij alle specifieke klantprocessen én -wensen. De sector specifieke oplossing van Elevate-IT bood uitkomst. Bekijk de video hieronder of lees hun verhaal.

VCK Logistics

VCK Logistics gebruikt de branchestandaard 3PL Dynamics voor alle logistieke processen binnen de gehele organisatie. Van e-fulfilment tot zeevracht. Brennus van der Klaauw, Managing Director bij VCK Group, vertelt over hun uitdagingen en de keuze voor 3PL Dynamics. Bekijk de video:

FOX Global

FOX Global is een logistiek dienstverlener met ambitie. Om hun ambities waar te maken, benutten ze de mogelijkheden van 3PL Dynamics om hun magazijnprocessen te stroomlijnen. Het resultaat? De voormalige traditionele expediteur is uitgegroeid tot een internationaal georiënteerde supply chain provider. Bekijk de video hieronder voor hun verhaal.

Trans-Continental Logistics (TCL)

Trans-Continental Logistics is een logistiek dienstverlener die zich niet richt op slechts één niche markt. TCL zocht logischerwijs een flexibel WMS dat hun processen moeiteloos kan ondersteunen. Het WMS van Elevate-IT bleek een schot in de roos.

Lineage Logistics

Lineage Logistics, 's werelds grootste en meest innovatieve temperatuurgeregelde industriële REIT en logistieke dienstverlener, biedt diensten aan voor de volledige toeleveringsketen voor diepvriesproducten – van het ontvangen van goederen tot warehousing, activiteiten met toegevoegde waarde en transport. Om hun klanten te helpen bij het behalen van hun succes, nu én in de toekomst, breidt de internationale logistieke dienstverlener zijn infrastructuur voortdurend uit. Lineage Logistics Europe besloot dat 3PL Dynamics het standaard WMS voor Europa is.

Hudig & Veder

Bij Hudig & Veder denkt men graag vooruit. Het familiebedrijf beseft maar al te goed dat meegaan met ontwikkelingen noodzakelijk is om in business te blijven, zeker in de logistieke branche. Om te kunnen blijven excelleren, besloot Hudig & Veder de toekomst tegemoet te varen met de altijd SaaS-oplossing van 3PL Dynamics.

Samskip

Samskip stroomlijnt hun magazijnactiviteiten met 3PL Dynamics in Nederland, Noorwegen en IJsland. Ragnar Thor Ragnarsson, Chief Information Officer bij Samskip legt uit waarom ze destijds op zoek waren naar een nieuw WMS. “We werkten met verschillende systemen die verouderd raakten. Het was tijd om een moderne oplossing te implementeren.”