hamburgerMenu hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

ERP / Integraties

Onze oplossingen zijn gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. De software werkt dus naadloos samen met de voor uw medewerkers bekende programma’s, zoals Outlook, Word en Excel. Dynamics 365 Business Central is beschikbaar in 42 landen, wordt wereldwijd door meer dan 110.000 bedrijven gebruikt en het jaarlijkse budget voor research en development van Microsoft bedraagt meer dan 11 miljard dollar. Continuïteit en innovatie is bij ons dus gegarandeerd!

Gebruiksgemak Dynamics 365 Business Central

De bediening van Dynamics 365 Business Central heeft het vertrouwde gemak van het bekende Microsoft Office. Daardoor vinden uw medewerkers snel hun weg in het systeem. Gebruikers zien alleen wat zij (met hun rol) mogen gebruiken, wat het systeem nog overzichtelijker maakt. Dankzij de integratie met andere software verbetert de samenwerking tussen uw medewerkers.

Zekerheid & continuïteit

Microsoft investeert miljarden in R&D voor de kwaliteit van Dynamics 365 Business Central: er is geen ander ERP-systeem waarin zoveel wordt ontwikkeld. Dat merk je aan de nieuwe releases (vrijwel elk jaar) waarin weer vele nieuwe functionaliteiten zitten.
Microsoft geeft duidelijk aan wat haar visie is ten aanzien van toekomstige productontwikkelingen en te verwachten nieuwe functionaliteiten.

Dynamics 365 Business Central voor het MKB

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een flexibele oplossing voor kleine en middelgrote organisaties tussen 25 en 1.000 medewerkers. Onze partner Boltrics heeft haar oplossingen voor logistiek dienstverleners ontwikkeld op basis van Dynamics 365 Business Central. De kracht van Microsoft en de kennis van logistiek dienstverlening van Boltrics & Elevate-IT: een ideale combinatie!

ERP/Finance & CRM & Office 365 & Power BI

De combinatie van Dynamics 365 Business Central met Office 365, Dynamics CRM en Power BI maakt een krachtige bedrijfsoplossing die met u meegroeit: 3PL Dynamics en BVBVK Dynamics voor de logistieke processen, Dynamics 365 Business Central voor de facturatie, Dynamics CRM voor uw verkoop & service, Power BI voor visueel, realtime inzicht en Office 365 voor de samenwerkingsfuncties.

Switch van lokaal naar cloud, of andersom

Dynamics 365 Business Central is volledig geïntegreerd met Azure, het goed beveiligde cloud-platform van Microsoft. U heeft geen duur serverpark en onderhoud meer nodig, want uw volledige software kan in de cloud worden gedraaid, inclusief e-mail (waardoor u geen exchange server meer nodig heeft), CRM en office. Toch liever lokaal? Ook dat kan. En switchen ook, wanneer u maar wilt.

Meer informatie over Dynamics 365 Business Central >>