hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

How to

Versterk uw team door te blijven leren

28 sep. 2023

3 min lezen

Als logistiek dienstverlener werkt u met strakke planningen. Tijd is kostbaar. U heeft eigenlijk geen tijd om nieuwe medewerkers in te werken. En huidige medewerkers hebben weinig tijd om op de hoogte te blijven van nieuwe functionaliteiten. Bij Elevate-IT herkennen we deze uitdagingen maar al te goed. Kennis en vaardigheden blijven een belangrijke rol spelen in de logistiek. Daarom laten we u graag kennismaken met de Boltrics Academy – een uitgebreid leerplatform dat is ontworpen om de kennis van uw personeel te vergroten.

Trainingen voor iedereen

Het maakt niet uit of u een nieuw teamlid verwelkomt of de vaardigheden van een ervaren medewerker onderhoudt. En het maakt niet uit of het een Basic User of geavanceerde Key User is. Er is altijd een leertraject beschikbaar dat past bij de medewerker. De Academy biedt een zorgvuldig samengesteld curriculum dat verschillende vaardigheidsniveaus dekt. Als er een nieuwe Key User bij uw organisatie komt werken, dan kan hij of zij het Key User-trainingsplan volgen en alle kennis opdoen die nodig is om uit te blinken in zijn of haar rol. En het beste? Onze trainingsplannen zijn zelf ondersteunend, zodat medewerkers de e-learnings kunnen volgen wanneer het hen uitkomt. Ook zijn er periodieke quizvragen in de cursussen verwerkt zodat de kennis beter wordt opgenomen.

Elke maand nieuwe e-learnings

De Boltrics Academy beschikt over een steeds groter wordende bibliotheek met e-learnings. Op dit moment zijn er 49 e-learnings beschikbaar, elk gewijd aan specifieke onderwerpen. Dit betekent dat u uw expertise kunt vergroten op gebieden die voor uw functie het belangrijkst zijn. En het mooiste is dat er elke maand nieuwe e-learnings worden toegevoegd. Zo heeft u altijd beschikking over de laatste informatie en kunt u uw vaardigheden vlijmscherp houden.

Live interactie en ondersteuning

We begrijpen dat leren geen eenrichtingsverkeer is. Daarom doen we er nog een schepje bovenop door elke twee weken een Q&A-sessie te organiseren. Deze sessies dienen als een dynamisch platform voor onze Academy-leden om opheldering te vragen, uitdagingen te delen en meer inzicht te krijgen.

Hoewel we geen configuraties uitvoeren tijdens de Q&A-sessies, zijn onze consultants elke twee weken beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en begeleiding te bieden. Met een Boltrics Academy lidmaatschap heeft u de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan deze sessies. Op de Boltrics Academy startpagina is terug te vinden welke Q&A-sessies op de planning staan en kunt u zich hiervoor aanmelden.

Webinar: Stroomlijn uw warehouse processen en houd zelf tijd over

U kunt veel tijd besparen door gebruikt te maken van de Boltrics Academy. Maar wist u dat er nog vele andere manieren zijn om tijd te besparen? In de webinar “Stroomlijn uw warehouse processen en houd zelf tijd over” leert u hoe u aan alle klantverwachtingen kunt voldoen zonder uw medewerkers met extra werk te belasten. Klik hier om de webinar te bekijken.

Socials

Geralateerde artikels