hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

EDI

Omarm de voordelen van Packaged Integrations en sla de doe-het-zelf ellende over

28 dec. 2023

3 min lezen

Integratieprojecten zijn stressvol. Ze nemen veel tijd in beslag en brengen hoge kosten met zich mee. En dan hebben we het nog niet gehad over het risico van scope creep. Hoe zorgt u ervoor dat u deze problemen voorkomt? Dit is waar Packaged Integrations om de hoek komen kijken. In een eerdere blog hebben we besproken hoe u dankzij Packaged Integrations succesvol kunt integreren met een Webshop-platform. In deze blog gaan we het hebben over de voordelen van Packaged Integrations.

Verkort de time-to-value met vooraf ontwikkelde integraties

Organisaties die zelf integraties maken zien vaak dat het werk langer duurt dan de aanvankelijk gestelde deadline. Na verloop van tijd krijgen deze integratieprojecten vaak te maken met scope creep. Dit leidt tot vertragingen. Een aanzienlijk aantal doe-het-zelf-integraties, die vanaf nul worden gestart, lopen uiteindelijk uit op een mislukking. Klanten die gebruik maken van kant-en-klare integraties omzeilen de lange ontwikkelingstijdlijn. Door Packaged Integrations te gebruiken, kunt u de implementatietijd met weken of zelfs maanden verkorten.

Maak gebruik van bewezen methoden om essentiële datapunten tussen apps te verbinden en vertalen

Packaged Integrations gaan uit van standaard gebruik van 3PL-software en de standaard van de tegenhanger. Dit principe geldt bijvoorbeeld voor webshopplatforms, koeriersplatforms en boekhoudpakketten. Door generieke integraties te implementeren die volgens dit principe werken, kunnen integraties aanzienlijk sneller worden uitgevoerd. Zoals besproken in het vorige punt, kunt u met Packaged Integrations de implementatietijd aanzienlijk verkorten.

Als u kiest voor een Packaged Integration die al door andere klanten wordt gebruikt, dan kunt u ook profiteren van extra updates. Omdat we deze integratie al eerder hebben gerealiseerd, is deze betrouwbaarder. Hoe meer klanten één Packaged Integration gebruiken, hoe minder bugs er zullen zijn. De integratie is verfijnd omdat het in veel situaties werkt. Meer gebruik leidt ook tot meer updates. Als één klant een wijziging aanvraagt, implementeren we die voor iedereen. En als de tegenpartij radicale veranderingen doorvoert (of eist door te voeren), delen alle gebruikers de kosten. Op deze manier bespaart u kosten bij het hergebruiken van Packaged Integrations.

Onderhoudsgemak op de lange termijn

Bij Boltrics houden we ons altijd aan onze belofte om altijd up-to-date te zijn. Dat geldt ook voor onze Packaged Integrations. Wij zorgen ervoor dat de verbindingen met de tegenhanger van de Packaged Integration altijd up-and-running zijn. Het is belangrijk om te weten dat de ontwikkeling van Packaged Integrations vraaggestuurd is. Als uw platformintegratie nog niet beschikbaar is in Packaged Integrations, dan voegen we deze graag voor u toe.

Omdat de integratie verpakt is, hoeft u de integratie niet up-to-date te houden, behalve bij ingrijpende wijzigingen. U hoeft alleen de ontwikkeling van 3PL Dynamics bij te houden (bijvoorbeeld door nieuwe software te implementeren, nieuwe processen te implementeren, enz.).

Wat zijn de fijne kneepjes van e-fulfilment?

De wereld waarin we leven verschuift steeds meer naar een online omgeving. Dat geldt ook voor het aantal online aankopen. En naarmate het aantal online bestellingen toeneemt, stijgt ook de vraag naar bedrijven die e-fulfilment afhandelen. Het resultaat? Nieuwe kansen voor traditionele logistiek dienstverleners om hun activiteiten uit te breiden. Maar wat zijn de uitdagingen in deze nieuwe markt? En waar moet je op letten tijdens de overdracht? Je leest het in onze whitepaper.

Socials

Geralateerde artikels