hamburgerMenu hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

De software voor logistieke dienstverleners

Met onze software is het mogelijk al jullie logistieke processen te bundelen in één software oplossing.

Alles-in-één oplossing, 100% geïntegreerd

Met onze software is het mogelijk om al uw bedrijfsprocessen in één softwareoplossing onder te brengen. U kan echter ook kiezen voor één of meer specifieke modules. Of begint u liever met een module om later verder uit te bouwen met andere modules? Het kan allemaal met onze software!

Altijd up-to-date

Onze software is er voor én door de branche. Functionaliteiten worden branche breed ontwikkeld en gedeeld. Hierdoor is de software altijd up-to-date, ook jaren na de implementatie.


Fixed time, fixed price

Onze software is volledig afgestemd op logistieke dienstverleners en bevat alle functionaliteiten die u nodig heeft. U heeft dus geen maatwerk meer nodig, want de standaard oplossing voor de branche bevat alle functionaliteit die u nodig heeft.


Cloud, on-premise of hybride

Wilt u een combinatie van on-premise en cloud? Een deel van de software lokaal en de rest online? Of later overschakelen van on premise naar cloud (of omgekeerd)? Elk van deze opties is mogelijk; de keuze is aan u.


Bekijk meer voordelen

Onze klanten

Dankzij de flexibiliteit van het programma zijn we erin geslaagd een flow te bouwen waarbij we geen papier meer nodig hebben. Dit nieuwe proces is niet alleen goed voor de orde op ons bureau, het geeft ons flexibiliteit in het aansturen van magazijniers op de verschillende locaties en het is beter voor het milieu.

Jan Beuls - Transport Lux

Je merkt dat de opgedane kennis vanuit andere coldstore bedrijven goed is verwerkt in de standaard oplossing. De oplossing biedt zelfs meer dan we hadden gevraagd.

Anton Mauritz - Van Soest Coldstores

De oplossing beschikt reeds over de essentiële functionaliteiten om onze processen te ondersteunen en om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Het scoort het best op functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit, architectuur en continue doorontwikkeling.

Jolin Dophemont - Frigologix

Van onze blog