hamburgerMenu hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Reken af met krappe marges en visualiseer uw winst met 3PL Dynamics

Meer opdrachten, meer omzet én toch minder rendement. Ironisch, vindt u niet? Terwijl de orders blijven binnenstromen, drukken stijgende loon- en brandstofkosten uw marge. Uw redder in nood? Enerzijds een optimale bezetting van het wagenpark en maximale inzetbaarheid van uw chauffeurs. Anderzijds het reduceren van interne administratie door een geïntegreerd (digitaal) proces. Zo maakt u in een mum van tijd uw facturen aan én voorkomt u dat er diensten ontbreken.

Bang dat u geld verkwist door ongelukkig geplande stops? Is het een ware zoektocht om te achterhalen waar welke truck zich bevindt? Frustreert het u dat u niet aan de informatievraag van uw klant kunt voldoen?

In 45 minuten deelt onze partner Boltrics hoe u met 3PL Dynamics van een complexe transportplanning gesneden koek maakt en de regie pakt over uw inkomsten. Zo laten ze zien hoe u vanuit één systeem orders aanmaakt, ritten samenstelt en facturen genereert. Daarnaast tonen ze hoe u tariefafspraken eenvoudig vastlegt, een intuïtief, grafisch planboard u exact laat zien waar uw resources zich bevinden en u – met behulp van data – heel eenvoudig de klantervaring kunt optimaliseren.

Bekijk het webinar

Vul het formulier in en bekijk het webinar.

*
*
*

Door verder te gaan, accepteer ik de gebruiksvoorwaarden van Elevate-IT en bevestig ik dat ik het Privacybeleid heb gelezen.