hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Over ons

Elevate-IT breidt haar team uit: maak kennis met onze collega’s

29 nov. 2021

Logistiek & innovatie, onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Zonder logistiek staat de markt stil, zonder innovatie staat logistiek stil. Waar de nood aan efficiëntere processen toeneemt, pakt innovatie de hoofdrol. Dan zit u goed met Elevate-IT’s branche software die alleen met de laatste technologie werkt.

Slimme koppen die de logistieke sector verder brengen

Grote en kleine logistiek dienstverleners vertrouwen 24/7 op de ongeëvenaarde kracht van onze standaard. Om bij te kunnen dragen aan de performance en groei van onze klanten hebben we slimme koppen nodig. We zijn dan ook erg verheugd te kunnen meedelen dat we in de afgelopen maanden ons team hebben mogen uitbreiden met 3 IT-experts met een voorliefde voor de logistieke sector.

We stellen onze nieuwe collega’s graag aan u voor:

  • Marijke Cypers, Project Manager
  • Jonas Laureys, Logistics Consultant
  • Tim Van Rossem, Logistics Consultant

Maak kennis met ons team

Wij zijn erg blij met onze nieuwe krachten en hopen dat u snel met hen mag kennismaken. Er liggen mooie projecten op stapel en we kunnen niet wachten met ons team hier samen een succes van te maken. Wilt u graag eens in gesprek met onze nieuwste aanwinsten of wilt u kijken wat ons bedrijf als geheel voor u als logistiek dienstverlener kan betekenen? Neem contact op, misschien krijgt wel u één van onze nieuwe collega’s te spreken!


Socials

Geralateerde artikels