hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Webinar

Webinar: Transformeer de manier waarop u (samen)werkt met EDI

28 aug. 2020

Steeds vaker verloopt het proces van bestellen, verzenden en opslaan van informatie volledig digitaal. Ook op het gebied van communicatie beweegt alles richting digitale samenwerking. Hierdoor verwachten uw klanten ook van u als logistiek dienstverlener een digitaliseringsslag. Een koppeling om 24/7 inzicht te hebben in laatste status van orders zijn steeds vaker eerder regel dan uitzondering. Heeft u dit niet? Dan stappen ze over naar uw concurrent.

Wilt u weten hoe u met dezelfde bezetting meer werk kunt verzetten? Hoe u handmatige acties terugbrengt en kostenefficiƫnter kunt opereren? Of wilt u moeiteloos inspelen op de wensen van uw klanten en laten zien wat u kunt qua automatisering?

Meld u dan aan voor het webinar van onze partner Boltrics. Tijdens het live webinar laat Wouter Toonen, Customs en Integration Consultant, zien hoe EDI uw processen kan vereenvoudigen en de communicatie verregaand kan automatiseren, van order tot factuur. Aan de hand van drie praktijkcases demonstreert hij hoe EDI niet alleen voor uw klanten, maar ook in uw voordeel kan werken.

Tijdens dit webinar leert u in 30 minuten hoe u:

  • De kwaliteit van uw processen kunt verhogen, zoals planning en voorraadbeheer;
  • Uw klanten meer inzicht geeft in uw processen;
  • Snel en makkelijk de aankondigingen van zendingen, verzend- en orderbevestigingen en eventuele aanpassingen op de bestelling kunt ontvangen;
  • Schadeberichten, bestelling bevestigingen, en inventarisrapporten kunt versturen.

Klik hier om u aan te melden voor het live webinar

Socials

Geralateerde artikels