hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Klanten

Van Soest Coldstores schakelt een nieuwe vestiging aan met BVBVK Dynamics

08 dec. 2017

Onze klant Van Soest Coldstores is al jaren trouwe gebruiker van BVBVK Dynamics, een oplossing voor logistieke dienstverleners in de koel- en vrieslogistiek. Naast de vestiging in Rijkevorsel, heeft Van Soest Coldstores nu ook een nieuwe vestiging in Venlo live gezet op BVBVK Dynamics.

Implementatietraject

Sinds deze week is de vestiging in Venlo operationeel en net zoals de vestiging in Rijkevorsel ondersteunt BVBVK Dynamics het volledige proces. Van inslag, uitslag, opslag en orderpicking tot het blokkeren van goederen, rapportage, facturatie, RF-scanning en ook een webportaal voor klanten. Het volledige proces is bovendien met een doorlooptijd van 1 maand geïmplementeerd. Een kort, maar succesvol traject.

BVBVK Dynamics van Boltrics

BVBVK Dynamics is net zoals de 3PL Dynamics oplossing een product voor logistieke dienstverleners ontwikkeld door onze partner Boltrics. Elevate-IT is verantwoordelijk voor de Belgische markt.

BVBVK Dynamics is in België een standaard totaaloplossing, specifiek ontwikkeld voor koel- en vrieshuizen. Alle processen worden van A tot Z ondersteund. Van inslag, uitslag en opslag tot facturatie, RF-scanning en rapportage. Een extra feature zoals het webportaal geeft klanten real-time inzicht in historische of huidige voorraad, status van inslagen, etc. Het aanbod van modules en functionaliteiten is groot en maken van BVBVK Dynamics een totaaloplossing voor de koel- en vrieslogistiek. Meer weten over onze oplossing? Laat het ons dan weten of neem verder een kijkje op onze website of bij onze partner www.boltrics.nl.

Socials

Geralateerde artikels