hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Over ons

Elevate-IT gaat met een teamversterking richting het nieuwe jaar

27 nov. 2019

In de afgelopen periode mochten wij mooie nieuwe klanten verwelkomen. En nieuwe klanten brengen meer bedrijfsactiviteiten met zich mee. Om onze bestaande, nieuwe en toekomstige klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, mochten wij een nieuwe collega verwelkomen in ons team. Maak kennis met Niels!

Niels: “Ik ga graag de uitdaging aan en deze vond ik bij Elevate-IT.”

Vervolgens stelt onze nieuwste aanwinst Niels Verbraeken zich graag voor aan u. Sinds zes weken versterkt hij het Elevate-IT team en toont gelijk zijn waarde op het Frigologix project. Met een opleiding Toegepaste Informatica inclusief App ontwikkeling bezit de 25-jarige Niels de nodige ontwikkelaarsvaardigheden en deze past hij momenteel toe op data-integratie (EDI) vraagstukken. “Het is erg mooi dat mijn handelingen direct door de klant in gebruik te nemen zijn. De open systemen van Elevate-IT geven mij veel vrijheid om mooie oplossingen te creëren. Iets wat ik in mijn vorige functie nog miste. Dat ik hierin nog veel te leren heb, motiveert mij alleen maar. Ik ga de uitdaging graag aan en heb hier veel zin in.” Ook buiten het werkgebied gaat Niels een uitdaging niet gauw uit de weg. “Nu het winter is heb ik gelijk wat wintersporttrips gepland. Op hoge snelheden de piste af snowboarden geeft mij een enorme kick. Of ik in de zomer skateboard? Nee, dan pak ik liever de mountainbike of ga ik hardlopen.” Wij zijn erg blij met de komst van deze sportieveling en hopen vooral dat hij na zijn snowboard avontuur weer onbeschadigd in België arriveert.

Met frisse energie richting het nieuwe jaar

Het positivisme dat Niels met zich meebrengt is direct te voelen in de organisatie. Gedreven om snel de oplossing in te duiken en te ondersteunen op meerdere trajecten, gaat hij geen uitdaging uit de weg. Hierdoor krijgen wij met zijn allen nog meer zin in wat komen gaat. Zo gaan we met het hele team vol frisse energie richting het nieuwe jaar. Zien wij u daar? Neem contact met ons op en we gaan graag voor u aan de slag.

Socials

Geralateerde artikels