hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Event

Ontmoet Elevate-IT 15 t/m 17 oktober op Transport & Logistics in Antwerpen

27 aug. 2019

De markt groeit en er komen meer opdrachten binnen. Positief, maar tegelijkertijd is er sprake van hoge arbeidskosten, bemoeilijkt de Belgische wetgeving een florerende e-commercelogistiek en doen transporteurs meer voor minder. Ontwikkelingen waardoor automatiseren en innoveren noodzakelijk is.

Ervaart u teruglopende marges? Krijgt u het drukker, maar ziet u dit financieel niet terug? Is het tijd om de efficiëntieslag te maken, maar weet u niet hoe?

Ontmoet ons dan van 15 tot en met 17 oktober tijdens Transport & Logistics in Antwerpen. We praten u graag bij hoe meer dan 140 logistiek dienstverleners altijd werken met de nieuwste technologie van Microsoft. Op maat voor uw bedrijf - zonder tijdrovend maatwerk en langdurige implementatietrajecten.

Over Transport & Logistics Antwerpen
Transport & Logistics Antwerpen is de grootste vakbeurs voor de transport & logistieke sector in de Benelux. Van nieuwigheden binnen transport, opslag en goederenbehandeling tot innovatieve software oplossingen en technologische hoogstandjes. 3 dagen lang, onder één dak in Antwerpen Expo.

Ontmoeten we u op de beursvloer?
Bestel uw gratis toegangskaarten met de volgende toegangscode: 10065 >>

Algemene informatie

Voor wie: professionals in de logistiek
Waar: Antwerp Expo – hal 4XL, stand 1.021
Wanneer:

  • Dinsdag 15 oktober van 10.00 tot 19.00 uur
  • Woensdag 16 oktober van 10.00 tot 20.00 uur
  • Donderdag 17 oktober van 10.00 tot 18.00 uur

Socials

Geralateerde artikels