hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Over ons

Elevate-IT breidt uit naar Frankrijk om logistieke markt beter te kunnen bedienen

08 mrt. 2022

Elevate-IT breidt haar IT-support uit naar Frankrijk. Al sinds 2014 ondersteunt Elevate-IT logistiek dienstverleners in België en Spanje om hun bedrijfs- en logistieke processen te stroomlijnen met 3PL Dynamics. Met de uitbreiding van het Franse team maakt de organisatie de volgende stap om ook de Franse logistieke markt te ondersteunen met een state-of-the-art softwareoplossing.

Frankrijk behoort tot de top drie grootste logistieke spelers van Europa

Elevate-IT richt zich specifiek op de logistieke markt en werkt daarbij nauw samen met het Nederlandse softwarehuis Boltrics om 3PL dienstverleners te kunnen voorzien van een toekomstbestendige softwareoplossing. Zo is Elevate-IT de voorkeursleverancier voor de Belgische, Portugese en Spaanse markt van Boltrics’ 3PL Dynamics, en met de recente uitbreiding ook voor Frankrijk.

Maarten Van Gysegem, Managing Partner at Elevate-IT: “De logistieke markt in Frankrijk maakt een ongekende groei door en wordt gezien als één van de drie grootste logistieke spelers in Europa. Tegelijkertijd groeit het aantal e-commerce orders exponentieel. Het is onbetwistbaar, de logistieke sector is continu in beweging. Met als resultaat dat de vraag naar een toekomstbestendige applicatie toeneemt.

Steeds meer Franse ondernemers kloppen daarom bij Elevate-IT aan om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van 3PL Dynamics. Zo wordt de logistieke softwareapplicatie reeds gebruikt bij Frigologix (Val-de-Meuse) en Kloosterboer (Arras en Harnes) – recentelijk onderdeel van Lineage Logistics.

Een wereldwijde oplossing, afgestemd op de individuele behoeften van Franse logistiek dienstverleners

Wereldwijd gebruiken meer dan 200 logistiek dienstverleners dagelijks 3PL Dynamics om hun logistieke processen zonder onderbreking te kunnen laten verlopen. De applicatie wordt daarbij continu verder uitgebreid en geoptimaliseerd dankzij de input van logistiek dienstverleners. Maar ook de samenwerking met lokale partners – zoals Elevate-IT – zijn essentieel in dit succes. Zij spreken immers de taal en kennen de uitdagingen van de Franse logistieke markt.

Jan-Cornell van Ekris, Commercial Director bij Boltrics: “Al 8 jaar hebben we het plezier om samen te werken met het team van Elevate-IT. Met succes, want een 50-tal logistiek dienstverleners zijn dankzij de expertise van Elevate-IT’s consultants succesvol live gegaan met onze applicatie 3PL Dynamics. Met de recente uitbreiding naar Frankrijk kunnen we nu ook samen de Franse markt bedienen met een toekomstbestendige oplossing.”

Socials

Geralateerde artikels