hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Over ons

Elevate-IT & Boltrics introduceren brancheoplossing voor Spaanse logistieke dienstverleners

31 mei 2021

De logistieke sector verandert continu. Daarnaast gaan de ontwikkelingen in (informatie) technologie steeds sneller. Dit geeft logistieke bedrijven een dubbele uitdaging: kosten verlagen en investeren in een toekomstbestendige IT-oplossing. Om een ​​antwoord te bieden op de IT-behoefte van Spaanse logistieke bedrijven, heeft Elevate-IT España onlangs een strategisch partnerschap getekend met onze Nederlandse partner Boltrics om samen de Spaanse logistieke markt te betreden. Met de samenwerking breiden Elevate-IT en Boltrics het internationale partnernetwerk verder uit.

Jan-Cornell van Ekris, Managing Director bij Boltrics: “Inmiddels gebruiken ruim 200 klanten dagelijks onze software om hun logistieke processen te stroomlijnen. Ook in Spanje zien we dat de behoefte aan een toekomstbestendige oplossing toeneemt. Veel logistiek dienstverleners - van klein tot groot - lijken hun bedrijf kritische processen nog vaak te ondersteunen met een verouderd softwarepakket. Hun klanten lopen echter al ver voor op het gebied van IT-innovaties en verwachten op deze manier ondersteund te worden. Met alle technische beperkingen en gevolgen. Dat stelt logistiek dienstverleners in een uitdagende positie. Dankzij de samenwerking met Elevate-IT España kunnen we met onze brancheoplossing de Spaanse markt een beter alternatief bieden."

Klaar voor een vliegende start

Elevate-IT focust specifiek op de logistieke markt en het implementeren van de 3PL Dynamics oplossing van Boltrics. Elevate-IT España gaat zich focussen op de Spaanse logistieke markt met een eigen team van Microsoft Dynamics consultants en een rugzak vol kennis van automatisering van logistieke stromen. Bovendien kan door deze nieuwe alliantie de Spaanse logistieke sector direct profiteren van de branche specifieke functionaliteiten die door Boltrics reeds zijn ontwikkeld. Met de nauwe samenwerking tussen Boltrics, Elevate-IT België en Elevate-IT España gaan ze vliegend van start.

Juan Soto Barranco, Sales Manager bij Elevate-IT España: “Elevate-IT España heeft als doel gesteld om marktleider te worden in het leveren van innovatieve oplossingen aan haar klanten. Met Boltrics-software kunnen we moeiteloos de onvervulde behoeften en eisen van logistieke dienstverleners ondersteunen. Bovendien is de software aangepast aan de specificaties van de Spaanse markt, waardoor we onze klanten een modulaire oplossing kunnen bieden met de zekerheid dat deze aan hun eisen voldoet."

Socials

Geralateerde artikels