hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

WMS

TMS

How to

Stel periodieke toeslagen in en verminder uw administratieve lasten

16 dec. 2020

2 min lezen

Wilt u de vaste toeslagen doorbelasten aan uw klanten, maar krijgt u de kriebels van een (nieuw) administratiemonster? Is het u aan de ene kant gelukt een enorme optimalisatieslag door te voeren, voegt u aan de andere kant een nieuwe administratie-frustratie-stap toe. Eén voor één moet u alles documenteren en voordat u het weet bent u zo per klant weer 15 minuten verder. Klinkt bekend? Voorkom dan frustraties en houd tijd over door periodieke kosten automatisch door te belasten in Dynamics 365 Business Central.

Geen complexe formules of ingewikkelde processtappen

Net als in Dynamics NAV, kunt u in de nieuwste versie van onze oplossing direct vanaf het contract vaste periodieke kosten doorbelasten. Zonder dat u daarvoor een apart document hoeft vast te leggen of aan de slag moet met complexe formules. Of het nu gaat over de vaste huur van uw loods, lease van uw equipment of een management fee, in een paar klikken voegt u de periodieke toeslagen toe aan uw contract.

Direct aan de slag

Wilt u meteen starten met het gebruik van periodieke toeslagen in uw WMS of TMS Contracten? Bekijk dan onderstaande video van onze partner Boltrics en verminder in no-time uw administratieve lasten.

Onderstaand voorbeeld is gebaseerd op WMS Contracten. Wilt u periodieke toeslagen in uw TMS Contracten instellen? Navigeer dan naar ‘TMS Contractoverzicht’.

Meer weten over periodieke kosten doorbelasten?

Wilt u meer informatie over het doorbelasten van vaste periodieke kosten naar uw klanten? Of wilt u aan de slag met deze functionaliteit, maar kunt u een helpende hand gebruiken? Mail dan naar support@elevate-it.be.

Socials

Geralateerde artikels