hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Business Central

WMS

TMS

Spring op de fiets en rijdt mee in het peloton

16 sep. 2020

4 min lezen

Elk klein knikje in het proces en een foute handeling kost euro’s, en dat terwijl u al met krappe marges werkt. Met een goed lopend proces, kunt u meer werk verzetten en daarmee meer omzet realiseren. Door uw efficiëntie in uitvoering en correcte tarieven bent u de verkozen leverancier voor uw klanten. Kortom, als logistiek dienstverlener bent u continu bezig met het optimaliseren van uw processen. Mede door de krappe marges en toenemende klantverwachtingen, wilt u zeker zijn van een softwaresysteem dat werkt. De wereld van IT en software kan echter als vrij ingewikkeld overkomen. Zeker omdat u niet zit te wachten op verhalen over alle technische ins en outs. Nee, als logistiek dienstverlener wilt u simpelweg kunnen vertrouwen op een software-oplossing die gebruiksvriendelijk is, aansluit bij de systemen van uw klant én met de tijd en (klant)wensen meebeweegt. En dus is de vraag eigenlijk niet zozeer van technische aard, maar eerder ‘welke software-oplossing past bij mij?’

Elevate-IT brengt kennis samen

De zoektocht naar een software-oplossing die bij u past kan een hele klus zijn, er is immers keuze uit een groot aantal oplossingen. Toch biedt elke leverancier andere software, kiest u bijvoorbeeld voor maatwerk of een branche standaard? Ook de service en filosofie kan per leverancier verschillen. Het is daarom belangrijk om te achterhalen of de werkwijze bij u past.

Het uitgangspunt van de enigszins eigenzinnige filosofie van Elevate-IT is simpel: samen staan we sterk. We focussen daarom niet op die éne klant, maar werken continu aan de branche standaard met uiteenlopende modules en mogelijkheden, zodat het aan alle gewenste functionaliteiten voldoet. Deze werkwijze kunt u vergelijken met een wielerpeloton: door samen te werken, houden we de race langer vol. Soms vangt u de wind en soms kunt u meerijden in het wiel van uw voorganger. Met als uitgangspunt dat de kwaliteit van onze software voorop staat.

Daarnaast werken we aan de hand van de waarde proposities fixed time, fixed price en altijd up-to-date. Geen eindeloze implementaties of een oplossing die verouderd, want onze software sluit naadloos aan op de processen en rollen in uw bedrijf én u krijgt periodiek een gratis onderhoudsbeurt.

Leuk die waarde proposities, maar kan ik dat wel vertrouwen?

Regelmatig ontstaat de vraag “hoe weet ik zeker dat jullie waarde proposities meer is dan alleen een verkooppraatje?” Bij Elevate-IT staat collectief maatwerk voorop, omdat wij geloven in de kracht en kennis van de branche. We helpen het peloton graag verder vooruit en laten klanten gezamenlijk profiteren van nieuwe innovaties. Onze waarde proposities zijn meer dan alleen een verkooppraatje, omdat we continu bouwen aan de branche standaard. Hierdoor betekent dat ‘altijd up-to-date’, ook daadwerkelijk altijd up-to-date is. Onze software werkt met één versie, waardoor we uw software na de eenmalige implementatie gemakkelijk kunnen updaten en uitbreiden met nieuwe functionaliteiten. Ook stelt de branche standaard ons in staat om op voorhand vast te stellen wat het traject gaat kosten en wanneer het systeem effectief in gebruik is. Fixed time, fixed price dus. Zo kunt u zich niet verkijken op een offerte die initieel lager ligt, maar achteraf toch duur(der) uitpakt vanwege het gecompliceerde maatwerk en doorlopende implementatietijd. Bovendien maakt Elevate-IT gebruik van Microsoft technologie, waardoor onze software gebruiksvriendelijk, flexibel en configureerbaar is. Heeft u nog steeds uw twijfels bij onze filosofie? Lees dan het verhaal van De Rocker Logistics.

Oké, en hoe zit het dan met de wieleretappe?

U wilt graag winnen, dat snappen we natuurlijk. Elevate-IT brengt daarom de krachten van de hele branche in één peloton bij elkaar, zodat u een mooie koers kan rijden. Een plek in het peloton betekent overigens niet dat u de race wint. Zeker niet. De laatste meters, de eindsprint, is aan u. Met uw logistieke kennis neemt u de voorsprong op de anderen in het peloton en kunt u laten zien waar u echt goed in bent: logistieke diensten verlenen.

Socials

Geralateerde artikels