hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

Ontdek hoe u gemakkelijk integraties realiseert met DataHub

27 sep. 2018

2 min lezen

De Belastingdienst kent een lange traditie in het ontwerpen en bouwen van automatiseringssystemen. De eerste automatiseringssystemen dateren uit de tweede helft van de jaren zestig. Na die beginjaren heeft de Belastingdienst steeds meer en steeds complexe werkprocessen geautomatiseerd. Momenteel zijn er inmiddels enkele honderden applicaties in de lucht. Maar hoe zit dat eigenlijk als u wilt communiceren met deze applicaties? Wat blijkt, de integraties met andere applicaties – zoals uw douane software – verloopt door de veelheid en complexiteit van de applicaties vaak moeizaam. Het is een brij aan systemen geworden. De gebouwde automatiseringssystemen van de Belastingdienst lopen nu tegen de grenzen van hun mogelijkheden en beheersbaarheid aan.

Hierin is de Belastingdienst overigens niet uniek. Bedrijven die rond dezelfde periode zijn gestart met hun automatisering, zoals banken en verzekeringsmaatschappijen, verkeren in een vergelijkbare situatie. Het is zaak om nu maatregelen te treffen om een juiste en tijdige werking van de werkprocessen in de toekomst te waarborgen.

Herkenbaar?

Herkent u dit binnen uw organisatie? En wilt u zonder al te veel poespas met uw handelspartners kunnen communiceren? Gewoonweg zelf een integratie inrichten met een paar muisklikken? Vergeet de “battle” die het kost om verschillende systemen met elkaar te verbinden. Een DataHub kan uw integratieproblemen oplossen.

Wat is een DataHub?

Een DataHub is een platform voor het organiseren, beheren, delen, samenwerken en verwerken van gegevens. In wezen is het een gemeenschappelijk beheerd, collaboratief platform dat het gemakkelijker maakt om gegevens te verwerken.

Data Hub, de online koerierdienst voor iedereen.

Bent u nieuwsgierig geworden hoe wij dit doen en wat het voor uw business kan betekenen? Wij leggen u graag exact uit wat DataHub inhoudt en hoe u alles vanuit Microsoft Dynamics kunt beheren.

Socials

Geralateerde artikels