Transport & Logistics 2017

Transport Logistics Antwerpen EXPO beurs 2017

Elevate-IT nodigt u uit op TRANSPORT & LOGISTICS 2017

Op 17-18 en 19 oktober 2017 staat Elevate-IT op de Transport & Logistics beurs in Antwerpen.

Transport & Logistics Antwerpen 2017 is de grootste vakbeurs voor de transport & logistieke sector in de Benelux. Van nieuwigheden binnen transport, opslag en goederenbehandeling tot innovatieve software oplossingen en technologische hoogstandjes. 3 dagen lang, onder 1 dak in Antwerpen Expo. 

Elevate-IT presenteert op deze beurs o.a. de succesvolle 3PL DYNAMICS software (een branche specifieke oplossing voor logistieke dienstverleners), BVBVK Dynamics (een branche specifieke oplossing voor koel- en vrieshuizen binnen de logistieke dienstverlening) en diverse RFID oplossingen.

Onze filosofie is bovendien uniek binnen de software sector. Een software die altijd up-to-date gehouden wordt, geen langdurige implementaties, fixed price projecten en nog zoveel meer.

Benieuwd naar ons verhaal?
Bezoek ons op de beurs (stand 1.021)

Laat het ons even weten, ontvang uw registratiecode en registreer u via onderstaande link.

WIE ZIJN WE?

Elevate-IT software voor logistiek

Wij zijn mensen met een passie voor IT! Elevate-IT is opgericht door gedreven consultants met reeds jarenlange ervaring. Als specialisten kennen we de kneepjes van het vak en bovenal hebben we plezier in wat we doen! Ons team bestaat dan ook uit enthousiaste consultants met een gezonde portie ambitie. Elevate-IT betekent innovatie, groei en toekomst!